FEESTJE

Een verjaardagsfeestje waarbij je samen niet alleen lekker bezig bent maar het eindresultaat ook nog op kunt eten! Wat wil je nog meer?De KOOKalot KINDERKOOKFEESTEN kunnen plaatsvinden op diverse locaties: zowel thuis als bij Blik&Burgers* in Zeist of in de Noordertuin** in Utrecht. 

Wanneer je dit wilt kan KOOKalot ook een prachtige taart verzorgen om het feest echt goed mee te starten. Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje zodat we samen kunnen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen! Of vraag meteen een leuk feestje bij me aan.

 

*Blik&Burgers hanteert een basistarief voor feestje van 8,- per kind. Feestjes kunnen alleen op woensdag en vrijdag worden gegeven bij Blik en Burgers in Zeist.
Je krijgt dan je eigen feestelijke tafel voor 2,5 uur in het restaurant en 2 kannen limo tot je beschikking, kopje koffie of fris voor de ouders (uitgaande van 2). Ijsje of chips.

** De Noordertuin hanteert een basistarief voor feestje van 5 euro per kind. Je krijgt je eigen tafel, limo en drankje voor begeleiders en een ijsje. Datum in overleg.